onsdag 9 november 2011

Flera bröllopspresenter

Det har hänt mycket de senaste dagarna som jag inte hunnit skriva om. I lördags var vi nere i Linköping och fick en bröllopspresent från Mats, Brita, Palle och Birgitta. Vi var hemma hos Palle och Bigitta och fick en underbar middag som alla fyra hade ordnat. Först fick vi pilgrimsmusslor med lök, vitlök och smör, sedan eftermarinerad biff med pepparrotslasagne och sedan en chokladkaka med Baileys i. Allt var jättegott! Sedan gick vi på teater och såg "Farliga förbidelser" som är ett drama som utspelar sig precis innan den franska revolutionen och som ska spegla den aristokratiska dekadensen vid denna tid. Sedan travade vi tillbaka till middagsbordet för jättegoda ostar.

Igår utnyttjade vi ännu en upplevelse vi fått i bröllopspresent; Afternoon tea på Berns asiatiska. Jag slutade lite tidigare och vi gick dit så att vi var där vid tretiden. Vi satte oss vid ett fönsterbord och beställde in tre dumplings var (som ingår i paketet) och valde var sitt te. Jag valde Apelsin/Mint, vilket var mycket gott. Sedan gick vi några omgångar var till dessertbordet (jag hade hoppat över lunchen).




Några efterrättsvarianter!



Vi satt och tittade ut över Berzelipark. Det roliga med Berns är att det var just utanför Berns vi träffades för fem och ett halv år sedan för första gången, så vi satt och filosoferade om det under en del av testunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar