Varmrökt lax med två kalla såser 
4 portioner
 Ingredienser 
1 kilo hel varmrökt fisk, lax, sik, öring, makrill eller böckling 
Sommarsås:
3 dl  gräddfil 0,5 dl majonnäs
1,5 msk skånsk senap
1 st liten finhackad rödlök
0,5 tsk italiensk salladskrydda
1 dl hackad gräslök
0,5 dl hackad dill
salt
nymald vitpeppar
Nektarinmimosa:
1 dl  kesella 1,5 dl turkisk yoghurt
1 msk dijonsenap
2 msk hackad gräslök
2 st nektariner
salt
nymald peppar
Gör så här:
Sommarsås:
Blanda ingredienserna till såsen och smaka av med salt och peppar.
Nektarinmimosa:
- Rör ihop kesella, yoghurt, senap och gräslök.
 - Skär nektarinerna i små tärningar.
 - Vänd ner frukttärningarna i yoghurtsåsen. Smaka av med salt och peppar. 
 
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar