Pulled pork
Antal portioner: 4
Ingredienser1 kg fläskkarré
2-3 dl barbecuesås
0,5 msk paprikapulver
2 krm cayennepeppar
2 msk olivolja
Hoisinsås
0,5 dl tahinipasta 3/4 msk japansk soya
1 tsk sesamolja
0,5-1 tsk sambal olek
3/4 msk kaffe
1 msk vitvinsvinäger
1 msk ljus sirap
2 msk mirin
Gör så här:
Lägg köttet i en gryta, häll över barbecuesåsen, olivolja, paprikapulver och
cayennepeppar. Sätt ugnen på 110 grader. Sätt in grytan i ugnen när tänderna är
borstade och gå och lägg dig. Efter ca 9 timmar tar du ut den. Dela med två gafflar och blanda med såsen i grytan.
Sås: Blanda allt i en skål, klart. Ställ åt sidan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar